Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тъжното е, че навъртах по 10к на година, и всяка година окачване, ем, това не се издържа. Не съм душманин и я пазех, ама не става.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Много кофти. Пътищата ни са под всякаква критика.
      От 1.5г се движа по един лунен пейзаж към работа и моето окачване вече плаче за смяна, макар, че издържа близо 100к.
      Колко ти дадоха от моргата за нея, ще споделиш ли, ако искаш може и на Л.С.
      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• 700лв в мегапартс.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• значи пусна я във форума за 1400 иначе я даде на мегапартс за 700 хаахахаха

Comment

• Дойде ли да я огледаш? Да коментираме цената? Или специално за теб трябваше да напиша, че цената е с коментар? Или да ти обясня, че си вземам радиото и летните и зимните гуми със джантите барабар и акумолатора?
            Олекна ли ти?

Comment

• Не знам, какви са тези драми с окачването. На моята 166 - ца за близо 7 г. съм и навъртял 55К. Сменил съм само един горен носач заради съвсем малък луфт в шарнира и в момента окачването е без забележки.

Впредвид на горното, виждам 3 варианта:

1 - 156 - цата е доста по-кекава от 166
              2 - Попадате на някакви невероятни ментета
              3 - Карате хайдушката.

Друго обяснение нямам.
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:38.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• На мен също ми чудно. На предната 156-ца като я купих смених само тампоните и изкара над 60000 км преди да почне да скърца, не да тропа.
                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Спорна топка,в момента съм с TRW отпред,но нямам повече от 30к.,надявам се да изкарат поне още толкова,не искам повече.Самата кола е вече пътник за някъде...
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Днес на магистрала Тракия около 18:30, на приблизително 70 км. от София посока Пловдив на бяла Алфа 156 с бургаска регистрация и огромен заден спойлер тип "пейка" и се отвори капака в движение. Караше пред мен с около 130-140 когато се разхвърча всичко, минах му през решетката. Спрях с тях в аварийната лента да им помогна да го затворим. Резултата беше преден капак сгънат като салфетка, предно стъкло на сол и много уплашена жена с шофьора. Дано са се прибрали безпроблемно, защото реакциите на този симпатяга не бяха много адекватни за случая. Трябваше да го подсетя да го върже, защото беше тръгнал да го притвори и да продължи.
                    Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16V

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Не знам, какви са тези драми с окачването. На моята 166 - ца за близо 7 г. съм и навъртял 55К. Сменил съм само един горен носач заради съвсем малък луфт в шарнира и в момента окачването е без забележки.

Впредвид на горното, виждам 3 варианта:

1 - 156 - цата е доста по-кекава от 166
                      2 - Попадате на някакви невероятни ментета
                      3 - Карате хайдушката.

Друго обяснение нямам.
                      Ами, доста по-кекава е.
                      На 166 никога не тропа стабилизираща щанга.
                      166 не тропа от най-малкия луфт, а и носачите и са една идея по-здрави.
                      Свалям носач на 284 000км., горен ляв, с щампа 02г. и оригинални тампони БОГЕ, без грам луфт, това от Италия.
                      Несравнимо е.
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Честито на дизелаците. От Септември ще карате с кравешко ако, в резервоарите.

https://www.blitz.bg/ikonomika/novo-...ews603526.html

Comment

• Колеги някой знае ли от къде мога да закупя прагове за Алфа 147 2.0 selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщение
                            Честито на дизелаците. От Септември ще карате с кравешко ако, в резервоарите.

Май не си чел внимателно. Става въпрос за транспорта. Никой не може да ме накара да сипя нещо, което не искам.
                            Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16V

Comment

• Скоро (преди 2 месеца...) писах за втората ми 147-ца, но чак се влизам наново във форума и обнових тази тема със 2 снимки от втората : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=96827
                              Заповядайте за по едно мнение

1890 преглеждания и нито един отговор. Направо съм обиден
                              Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

• Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщение
                                Честито на дизелаците. От Септември ще карате с кравешко ако, в резервоарите.

И к'во смешно има?

Тъкмо с умрялата ти алфа освен праха ще ни дишаш и това.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X